MENU

  Nieuws april 2017

  Selectie voor de Jordaniëreis!

  12 april 2017 Selectie voor de Jordaniëreis!

  Van 5 tot 12 juli mogen vier leerlingen van Helen Parkhurst deelnemen aan het International Arab Youth Congress in Amman, de hoofdstad van Jordanië. Iets voor jou? Lees meer »

  Graven in verborgen verleden van familie

  10 april 2017

  Dit schooljaar heeft een groep vwo4/5-leerlingen van Helen Parkhurst deelgenomen aan de lesmodule 'Verborgen Familieverleden'. In een half jaar tijd werden fantastische ontdekkingen gedaan over al lang vergeten familie. Nieuw is dat het project navolging kreeg op scholengemeenschap Huizermaat en initiatiefnemers Clemens en Schrooten er nu het land mee in willen. Lees meer »

  Agora filosofie dag

  11 april 2017 Agora filosofie dag

  Op vrijdag 7 april gingen 20 leerlingen en 2 docenten naar Amsterdam om deel te nemen aan de tweede jaargang van de Agora filosofiedag voor leerlingen. Het reisdoel was de Faculteit Geesteswetenschappen van de UvA bij de Oudemanhuispoort in de binnenstad van Amsterdam. Lees meer »

  Regiofinale Technasium Award gewonnen

  12 april 2017 Regiofinale Technasium Award gewonnen

  Twee teams uit klas T25 hebben deelgenomen aan de regiofinale Technasium Award 2017. Deze finale werd gehouden in Maarsen op het Niftarlake College. Team 1 kreeg de eerste prijs. Beide teams mogen naar de landelijke finale in Amersfoort op 11 mei. Lees meer »